ברוכים הבאים לאתר Diet Study
ביה"ח גליל מערבי- נהריה

ביה"ח גליל מערבי- נהריה

בית החולים – המרכז הרפואי לגליל מערבי -  נהריה

כתובת :  להצגת כתובת בית החולים במפות google לחץ כאן.

מידע כללי : המרכז הרפואי לגליל מערבי משרת אוכלוסייה מעורבת של כ-600 אלף תושבים.

מכיל 722 מיטות אשפוז.

אתר ביה"ח :לאתר הבית של ביה"ח לחץ/י כאן


דרכי הגעה:

  • אוטובוסים -

קווים עירוניים: נתיבי אקספרס טלפון: 04-6463921

מנהריה – 7, 7א', 8, 5

מכרמיאל – קו 48 של אגד

ממעלות תרשיחא (ומנהריה חזרה) – 45, 44, 41, 40, 39, 46, 53

מקיבוץ געתון וקיבוץ יחיעם – קו מספר 42

כפר ורדים וינוח-ג'ת – קו מספר 43

מצפת – קו מספר 367

משלומי - 36

מחורפיש - 281, 50

  • רכבת: לתחנת נהריה ומשם אווטבוס
  • רכב פרטי: חניה בעלות של 20 שח ליום. ניתן בתחילת השנה להסדיר חניה לסטאז'רים בחינם .

פרטי היחידה לתזונה:

מנהלת המחלקה : דפנה פטר

משרדים נמצאים בסמוך לחדר האוכל של עובדי המרכז הרפואי בקומה -1-.

מספר הטלפון: 04-9107518 (מומלץ להתקשר בשעות 8-9:30 או 14-15:30 )

דוא"ל: daphna.peter@naharia.health.gov.il


דבר הסטאז'רים:

  • מספר סטאז'רים במחזור : 2
  • מספר חודשי התמחות בבית החולים: 4 חודשים
  • שעות וימים של ההתמחות: א-ה 8:00-15:00 (ארבעה ימים בשבוע)
  • ימי עיון מתקיימים בתל השומר
  • יחס מדריך/חונך על מתמחים: מדריך על 2 מתמחים
  • הכנה מוקדמת מקצועית לפני הכניסה למחלקות: כן - הכנה של חומר מקצועי מרובה שדרש זמן רב לקריאה והכנה.

# בדירוגים שבין 1-5 : 1 - לא טוב בכלל , 5 - טוב מאד.

  • דירוג יחס צוות הדיאטנים בבית חולים כלפי המתמחים -2
  • הערות לגבי יחס צוות הדיאטנים כלפי המתמחים : היו מספר דיאטניות שהרסו את האווירה לכולן ככה שנוצר מצב של מתח ולחץ בין הצוות הקיים לסטאזריות, לא הייתה אווירה נינוחה והדרישות מהסטאזרים היו ללא הכלה ובלי רגישות.
  • המחלקות בהם מבקרים בבית החולים במהלך ההכשרה : פנימית, כירורגיה, ילדים, גריאטריה, פגיה, קרדיולוגיה, הפרעות אכילה, יולדות, בריאטריה.

נוכחות בניתוח : כן.

ניתוך מיני מעקף - חוויה מדהימה הלוואי והיו עוד ניתוחים - למידה טובה מאד והפנמה בעקבות הצפיה בניתוח.

  • חודש עצמאי :פנימית
  • יחס חניכה בחודש העצמאי : 3

1(התייחסות מינימלית של החונך כלפיי) - 5 (יחס אדוק וטוב עם החונך)

  • חוויה אישית מהחודש העצמאי: הייתי בעיקר לבד במחלקה כל היום, בסוף היום הגיעה החונכת שלי (יחסים לא טובים היו איתה, מקצועית מאד אבל לא מכילה ולא רגישה) ובדקה איתי שהכל תקין ועברה על העבודה שלי.
  • חדר סטאז'רים לעבודה : בהתחלה לא היה חדר, ולאחר חודשיים של סטאז' פינו לנו חצי חדר עם שולחן בתוך חדר של 2 דיאטניות.
  • מידע מקצועי שהיה צורך ללמוד במהלך העבודה במחלקות : לפני כל מחלקה היה צריך ללמוד רשימה של מושגים רלוונטים למחלקה, במהלך העבודה במחלקות אם היו עולות לנו שאלות מקצועיות כל אחת הייתה צריכה להוציא מידע (כולל מקורות טובים ורלוונטיים) ולהדפיס ולהגיש ביום שלמחרת - עמוס מאד!
  • דרכי ההגשה של המידע המקצועי : הדפסה והגשה של החומר.
  • דרכי הגשה של תיאורי מקרה במחלקות :הדפסה של החומר והגשה
  • גמישות בחופשות בחגים ומועדים מיוחדים (חתונה, לידה, הריון ועוד..) : לא היה ממש, אם כן אז היה צורך בהשלמת הימים החסרים.
  • השתתפות בכנסים מקצועיים על חשבון שעות/ימי סטאז : היה ניתן.
  • זמן המתנה (אינדיווידואלי) בין סיום ההתמחות בבית החולים לבין המשך ההכשרה : חודש אחד.
  • רמת שביעות רצון כללית מתקופת ההכשרה :3
  • יתרונות העיקריים: בית חולים קטן, מכירים את הצוות הרפואי טוב ויש הערכה של הצוות לדיאטניות, עובדים בשתפ. רואים מקרים מעניינים
  • חסרונות העיקריים:גישה לא נעימה של הדיאטניות בצוות כלפי הסטאזרים, דיסטנס, לא היה אווירה נינוחה ונעימה ללמידה, היה פחד מהמדריכות וחוסר רצון לתקשר איתם ולנהל שיח מכיל ולומד - פוגע בתהליך הלמידה.

 

רוצים גם לשתף מחוויות הסטאז'?

לחצו על הלינק, מלאו את השאלון האנונימי ומבטיחים להוסיף לאתר כדי שאחרים יוכלו לדעת ולהכיר טוב יותר את החווייה:

לחץ/י כאן למילוי שאלון אנונימי על הסטאז